tilannekuvat_kortit-edit_web-1

Tuopalla on touhuttu

Syksyn ajan täällä nettisivujen puolella on ollut hiljaista. Tuopalla toimintaa on riittänyt ja tässä vihdoin infoa meidän syksyn touhuista.

Syksyn aikana olemme tehneet töitä monipuolisesti lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Koulunkäyntiä on tuettu, mielekästä tekemistä vapaa-ajalla touhuttu, retkiä mahdollistettu, tulevaisuutta työstetty, kaveri- ja ryhmätaitoja harjoiteltu, itsenäistymisessä tuettu ja onnistumisista palkittu.

Perheitä on vanhemmuudessa tuettu, vuorovaikutusta rakennettu, tavoitteiden eteen työskennelty, ongelmia yhdessä ratkottu, solmuja auottu ja rinnalla kuljettu. Välillä on eteenpäin tuupittu, haasteiden äärellä kuunneltu, kannateltu, keskusteltu ja lohdutettu. Lasten suhteita vanhempiin on tuettu, tapaamisia valvottu ja lasten oikeuksia turvattu.

Kaiken tämän toiminnan keskellä uusia työntekijöitä on haastateltu, töihin otettu ja työhön perehdytetty. Tuopan työntekijöistä muodostuu erittäin monipuolinen ja ammattitaitoinen tiimi, jolta hoituu työnteko monipuolisin menetelmin.

Alla muutamia kuvia syksyn töpinöistä.

Jaa somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email