IMG_77171984

Tukihenkilötoimintaa yksin ja ryhmässä

Tuopan ammatillista tukihenkilötoimintaa toteutetaan sekä yksilö että ryhmämuotoisena. Tukihenkilötoiminnan tavoitteet laaditaan aina yksilöllisesti ja toiminnassa huomioidaan lapsen tai nuoren ikä- ja kehitystaso. Tapaamme asiakkaita omissa tiloissamme Asemakadulla, mutta jalkaudumme myös koko seutukunnan alueelle.

Talven ja syksyn aikana olemme käyneet urheilutapahtumissa, harrastaneet monipuolisesti liikuntaa, tutustuneet kirjastoon, rakentaneet pienoismalleja, kokkailleet sekä tutustuneet paikallisiin pizzerioihin ja ravintoloihin. Lisäksi olemme leikkineet kemistejä ja tehneet toinen toistaan jännittävämpiä kotiolosuhteisiin soveltuvia testejä. Myös slimet, erilaiset lautapelit, legoilla rakentelu ja digipelit ovat tulleet meille tutuiksi.

Koulunkäynti on myös läsnä tukihenkilötapaamisilla. Olemme pähkäilleet yhdessä läksyjä ja valmistautuneet kokeisiin. Koulunkäynnistä keskustelemme paljon ja tuemme asiakkaitamme koulutaipaleella. Keskustelemme paljon kaverisuhteista ja tuemme osallisuuteen.

Ammatillisesta tukihenkilötoiminnasta hyötyy moni lapsi ja nuori. Jos kaipaat lisätietoja aiheesta, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tässä muutamia kuvia Tuopan arjesta.

Jaa somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email