Anu esittäytyy

On aika avata, ketä Tuopalla työskentelee. Tässä kohtaa työntekijät pistettiin työssä haastavan asian äärelle, eli viisaita vastauksia raapustamaan. Lopputulos ei ole välttämättä viisas, mutta saatiinpa vastaukset kuitenkin.

Alla Tuopan Anu-ohjaajan vastaukset kysymyksiin. Työkavereiden mielestä Anun muumihahmo on ehdottomasti iloinen ja reipas, sekä tiukan paikan tullen neuvokas Niiskuneiti.

ASIA JOKA JÄI KOULUNPENKILTÄ MIELEEN?

Kun opettelee asiat ajallaan ja paneutuu joka päivä edes vähän läksyihin, niin koulunkäynti on huomattavasti helpompaa.

PERUSKOULUSSA TYKKÄSIN?

Peruskoulussa tykkäsin musiikista ja kuviksesta. Lisäksi välitunneista tietenkin, kun sai olla kavereiden kanssa. Myös kouluruoka oli tosi jees.

MIELENKIINTOISIN TYÖ ENNEN TUOPALLE TULOA?

Oikeastaan kaikki edelliset työpaikat ovat olleet erilailla mielenkiintoisia ja kivoja, mutta jos pitää yksi valita niin… Työpaikka TAYS:n lastenklinikalla sairaanhoitajaksi valmistumisen jälkeen on ehdottomasti ykkönen. Siellä työskentely oli mielenkiintoista ja antoisaa työtä lasten ja perheiden parissa.

KUN TUOPALLA KOKATAAN, NIIN MITÄ KOKKAAT?

Minä joko leivon jotakin leivonnaisia tai kakkua. Jos pitää joku ruoka sanoa, teen tortilloja.

MIKÄ ON VAHVUUTESI TÖISSÄ?

Innostun kaikesta mahdollisesta ja heittäydyn mukaan täysillä, toisaalta taas osaan olla läsnä ja vaan kuunnella.

MITÄ TYKKÄÄT TOUHUTA VAPAA-AJALLA?

Vapaa-ajalla teen perheen kanssa arkisia asioita, näen ystäviäni mahdollisimman paljon ja harrastan lasteni kanssa yhdessä jalkapalloa. Ja aina kun on aikaa, tai juhlat tulossa niin mielelläni järjestän ja suunnittelen juhlia sekä leivon.

Jaa somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email