Niklas esittäytyy

On aika avata, ketä Tuopalla työskentelee. Tässä kohtaa työntekijät pistettiin työssä haastavan asian äärelle, eli viisaita vastauksia raapustamaan. Lopputulos ei ole välttämättä viisas, mutta saatiinpa vastaukset kuitenkin.

Alla Tuopan Niklas-ohjaajan vastaukset kysymyksiin. Työkavereiden mielestä Niken muumihahmo on ehdottomasti pilke silmäkulmassa kepposia tekevä Haisuli.

ASIA JOKA JÄI KOULUNPENKILTÄ MIELEEN?

Ala-asteelta mieleenpainuvimmat asiat ovat välitunnit, jolloin leikittiin kavereiden kanssa ulkona kiikkupalloa ym. pihaleikkejä – sekä tietysti luokkaretki Virroille. Ylä-asteelta mieleen on jäänyt lähinnä kaverit, käytävällä istuskelu ja liikuntatunnit. Todistuksia jos katsoo, niin mieluisinta on tainnut olla juurikin se liikunta sekä musiikki.

PERUSKOULUSSA TYKKÄSIN?

Peruskoulussa tykkäsin liikunnasta, musiikista sekä englannista. Olin hyvä myös käsitöissä. Näin peruskoulun jo käytyäni toivon, että olisin opiskellut paremmin ruotsia sekä historiaa.

MIELENKIINTOISIN TYÖ ENNEN TUOPALLE TULOA?

Ennen Tuopalle tuloa olen tehnyt metallitöitä, piirtänyt vektorigrafiikkaa ja pelannut mummojen kanssa hotellilla mm. bingoa. Mielenkiintoisinta on ollut ehdottomasti työkokeilu F-Musiikilla. Näin musiikkimiehenä pakettien purkaminen, pianojen kuskailut, kielten vaihdot ja muu instrumenttien kanssa touhuilu on aina ollut erittäin mielekästä puuhaa.

KUN TUOPALLA KOKATAAN, NIIN MITÄ KOKKAAT?

Kokkaushommissa teen mieleisistä raaka-aineista mielelläni hampurilaisia, pizzaa tai jotain kanasta. Jos tarvitaan helppoa ja nopeaa, niin silloin kokkaan tortilloja.

MIKÄ ON VAHVUUTESI TÖISSÄ?

Voisiko yksi vahvuus olla huumorintaju? Joo, eli vastaan A) Huumorintaju. Lisäksi vahvuuksiani ovat sosiaaliset taidot ja heittäytymiskyky. Olen myös innokas kokeilemaan uusia juttuja.

MITÄ TYKKÄÄT TOUHUTA VAPAA-AJALLA?

Lähes päivittäin soitan ainakin jotain instrumenttia. Paljon tulee myös sävellettyä ja äänitettyä musiikkia. Tykkään myös lukemisesta ja elokuvien katselusta. Liikuntaakin harrastan, jos sille päälle satun. Perheen kanssa tehdään arkisia asioita.

Jaa somessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email